Home Nurse biedt PCR-testen, antigeentesten en serologische controles aan, allemaal afgenomen in het comfort van uw eigen huis of hotelkamer.

Of je nu een test nodig hebt om op vakantie te kunnen/naar huis te gaan, je ziek voelt en gemoedsrust wilt, of je gewoon gemoedsrust wilt na een risicovol contact, onze verpleegkundigen komen naar je toe en testen je.

We werken samen met een gerenommeerd laboratorium en kunnen u fit-to-fly-certificaten verstrekken. Wij werken van maandag t/m zaterdag.

Wij bieden de volgende testen aan:

-PCR-test: Als de test voor 11.30 uur wordt afgenomen, hebt u het certificaat tegen het einde van dezelfde dag. Als u het in de loop van de namiddag laat afnemen, heeft u de resultaten de volgende dag, ’s middags. Heeft u een snelle oplossing nodig, dan kunnen wij voor een premie uw monster binnen 2 uur laten analyseren. De swabs die we gebruiken zijn zeer flexibel, dus het nemen van het monster veroorzaakt niet al te veel ongemak. We brengen het wattenstaafje in uw keel of neus in, naar keuze.

-Antigen-test: Dit is een snelle test, en je hebt je certificaat binnen 3 uur.

-Serologie: antilichaam- of serologische tests zoeken naar antilichamen in uw bloed die het virus bestrijden dat COVID-19 veroorzaakt.

*Als u niet bent ingeënt, controleert het laboratorium uw bloed op antistoffen die zijn veroorzaakt door een COVID-19-infectie. Deze laboratoriumtest duurt maximaal 2 dagen.

*Als u bent ingeënt, controleert het laboratorium de antistoffen die door het vaccin worden aangemaakt, maar ook of er antistoffen zijn ontstaan ​​na een COVID-19-infectie. Deze laboratoriumtest duurt maximaal 3 dagen.