Mobiele SOS Communicator + Locator uurwerkVoor wie is dit product bedoeld?

Als u een oudere geliefde heeft die mobiliteitsproblemen of dementie heeft (met de neiging om weg te lopen), is de SOS-COM4 het apparaat dat u nodig heeft. Met dit uurwerk kan uw geliefde in geval van nood met u communiceren door simpelweg op de SOS-knop te drukken, of als uw geliefde dementie of de ziekte van Alzheimer heeft en wegloopgedrag vertoont, maakt de localisatie functie het mogelijk om ze te lokaliseren.

Producteigenschappen:

Dit product is een alles-in-één mobiele SOS-locator + communicator en parameters-monitor in een handig horlogeformaat. Een systeem waarmee u op elk moment en op elke plaats u geliefde kunt lokaliseren, met hun kunt communiceren en bellen (vooraf geïnstalleerde nummers), of indien nodig op de noodknop kunt drukken.

De geïntegreerde parameters-meter kan uw hartslag, bloeddruk, lichaamstemperatuur en saturatie controleren met de gebruiksvriendelijke smartphone-applicatie. Parameters kunnen ook op afstand worden aangevraagd door degene die toegang heeft gekregen tot de app. d.w.z. familielid, verzorger, verpleegkundige, arts etc.

De geo-fence-optie maakt instellen van een gecontroleerde perimeter mogelijk die vooraf kan worden bepaald. Telkens wanneer de drager van het uurwerk de vooraf ingestelde perimeter buiten stapt, bv 100 m van huis, wordt een alarmbericht naar de beheerder gestuurd.

De SOS-COM4 is waterbestendig (IP67) en kan onder de douche worden gedragen.

Hoe werkt de geolocatie?

Het bevat drie locatietechnologieën: GPS (of satellieten) die een nauwkeurigere localisering mogelijk maken wanneer het apparaat “buiten” is, LBS / AGPS-locatie (met behulp van 2G-3G-4G GSM-radioantennes) en WIFI waarmee een meer geschatte locatie mogelijk is , wanneer u zich in een gebouw bevindt of het GPS-signaal niet beschikbaar is.

alles-in-één mobiele SOS-locator + communicator en parameters-monitor in een handig horlogeformaatHoe communiceer je met dit apparaat?

De SOS-COM4 heeft een opening om een ​​mobiele simkaart in te steken. Het maakt verbinding met elk 2G-3G-4G-netwerk dat beschikbaar is.

Er zijn 2 verschillende knoppen waarmee u het telefoonnummer of het alarmnummer van een gekozen contactpersoon kunt instellen.

Je hebt ook de SOS-noodknop die kan worden geactiveerd en die niet alleen naar het geprogrammeerde nummer belt, maar ook een google-maps-lokalisatie via sms naar die persoon stuurt. Dit maakt het gemakkelijk om de drager zowel binnen als buiten te lokaliseren.

Spraakberichten kunnen worden opgenomen en verzonden door op de micro knop te drukken.

Het uurwerk maakt ook een tweerichtingscommunicatie mogelijk dankzij de volgende opties:

– Push-to-talk: de drager kan worden gebeld en kan de oproep beantwoorden door op de microfoon-knop te drukken en kan blijven praten alsof hij door een mobiele telefoon praat.

-Automatisch: Met deze voorgeselecteerde functie kan de beller direct contact maken met het uurwerk zonder dat de drager op een knop hoeft te drukken. Handig wanneer vermoed wordt dat de drager zich in een benarde situatie bevindt en direct contact nodig is.

Wat kan Home Nurse voor u doen?

Home Nurse kan u helpen bij de aankoop en installatie van het apparaat. We bieden ook een 24/7 responsservice. Ideaal voor degenen die alleen zijn of voor familie die dat extra beetje gemoedsrust willen voor hun dierbaren. Neem contact met ons op voor meer informatie en details.